Alla inlägg den 20 februari 2011

Av Kristina Johansson - 20 februari 2011 15:17

Det blev en liten utflykt idag till Arken i Mölnlycke. Det är ett ställe för barnen där det finns en lekark, klätterbanor gjorda av stockar och rep (barnen älskar dessa!) plus att det finns kaniner, höns och får.


Kaninerna finns i en hage där barnen kan klättra in och klappa dom. Idag när vi kom var det tre kaniner som var utanför hagen och jag började fundera på om de fick vara det eller om de hade smitit. Efter ett tag kom det några fler föräldrar och barn och för säkerhets skulle hjälptes vi åt att få in kaninerna. Men efter ett tag konstaterade vi att det var några som var ute igen! Då var det någon som sa att det var OK att de var ute, de lämnar inte området. Personalen tar in dom på efermiddagen. Kanske borde stått en skylt om detta, för det var många som var bekymrade över att de var utanför sin hage!


Hönsen går också lösa och pickar och går själva in i sitt hus när de vill.


Fåren såg dräktiga ut. Kanske finns det lammungar där nästa gång vi kommer?


Det var jättehärligt att vara där idag i det soliga vädret och svårt att få med barnen hem! :)





Av Kristina Johansson - 20 februari 2011 11:43

Det är söndag och solen skiner!

Barnen är friska och fullt sysselsatta med att leka. :)

Skulle vara härligt att göra en utflykt idag, men jag kan inte komma på vart. Får fundera.


I går gick vi ut och hämtade grenar till kaninerna. De blev jätteglada, åt genast upp de torkade löven och började gnaga på grenarna.


I går tittade vi på bilder på Sesam som kattunge. Då inser man hur mycket han har växt! Barnen gillar honom jättemycket, det är härligt att se! Vi är så glada att vi har honom.   


Nu har barnen visst tröttnat på leken, dags att hitta på något!




Ovido - Quiz & Flashcards